Managing Consultant Flexibility Markets

Streef jij naar optimale kwaliteit en weet jij energie door te geven aan anderen? Zoek jij een baan waarin je een grote rol kunt spelen voor een fris en jong bedrijf? Dan ben je bij onze klant aan het juiste adres. Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een Managing Consultant Flexibility Markets.

Wat je gaat doen?

Als Managing consultant ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de proposities tav “Flexibility Markets”. Jij bent niet alleen een zwaargewicht consultant die klanten blij maakt met goed inhoudelijk advies over alle domeinen waarover zij adviseren, maar daarnaast ben jij een super-expert op het gebied van flexibiliteit. Jij snapt balanceringsmarkten, dimensionering van assets, curtailment, batterijen en weet ook hoe je hier waarde uit kunt halen voor hun klanten.

Jij houdt je naast je eigen klantengroep als Managing Consultant overkoepelend bezig met alle projecten die raakvlak hebben met flex, ontwikkelt de proposities door en zorgt voor het verhogen van het kennisniveau van iedereen in het team. Jij managet de propositie en het kennisniveau. Jij bent de Managing Consultant Flexibility Markets.

Je gaat dus zelfstandig aan de slag met het vinden en behouden van klanten om hen blij te maken met goed advies. Hierin hou jij je bezig met inkoop van energie en energie gerelateerde zaken. Geen project of klant zal hetzelfde zijn. Dat zorgt ervoor dat er iedere dag een nieuwe uitdaging op je ligt te wachten. Jouw voornaamste doel tijdens je werk is het klanten helpen continu een betere versie van zichzelf te worden op het gebied van energie en energieverbruik.

Wat maakt jou uniek als Managing Consultant Flexibility Markets?

▪Een afgeronde opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde op HBO/WO niveau
▪Commercieel vaardig met een groot netwerk
▪Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
▪Ervaring met teamontwikkeling is een pré
▪Achtergrond vanuit een energiebedrijf is een pré
▪Sterk geïnteresseerd in de nieuwe energiewereld
▪Een echte excel wizard
▪Van nature een verbinder
▪Een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar zonder poespas
▪Uitstekende communicator
▪Energieke “go-getter”

Wat ze je bieden

▪Een uitdagende en zelfstandige functie met genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
▪Een zeer snelgroeiende en ambitieuze startup waarin je tegelijkertijd met ervaren energie experts kunt samenwerken en alles kunt leren over de wereld van energie
▪Een baan waarin je kunt meegroeien met de organisatie en jij echt het verschil kunt maken
▪Een open, informele en collegiale werksfeer
▪Goede arbeidsvoorwaarden waarbij je flexibel kunt werken, de week kunt beginnen met personal training om daarna de hele dag op het strand te zitten met het team.

Het bedrijf

Onze klant geeft antwoord op energievragen van hun klanten vanuit een inspirerend en tastbaar uitgangspunt: mensen blij maken met onze hoogwaardige dienstverlening. Klanten bij hun terecht voor advies en operationele ondersteuning door hun brede kennis van de energiemarkt. Wat ze doen? Ze denken mee over duurzame bedrijfsvoering, verzorgen de aansluiting en verrichten een QuickScan. Door ontwikkelingen op de voet te volgen, bieden ze voortdurend actuele oplossingen en weten ze precies waar energiekostenbesparing behaald kan worden.

Interested ?

Please apply using the form below and enclose your resumée.

    APPLY

         Upload your CV – only .pdf format and no larger than 25mb