Projectleider

Word deel van het energieke team van onze partner! Geef al je organisatorische en projectmatige talenten een kans en bouw met hen aan de energietransitie.

Onze partner is energiek en dynamisch. Ze zien altijd mogelijkheden en denken in oplossingen. Ze gaan uit van een grote eigen verantwoordelijkheid, maar helpen elkaar direct als dat nodig is. Hierdoor ontstaat een sterk team. Verkoop, sterke marketing, technische kennis en goede service zijn deel van hun DNA.

Nieuwe producten en veranderende omstandigheden geven hen de kans om als eerste een oplossing voor klanten te bedenken en te verkopen. Ze zullen altijd die ene stap extra zetten om het probleem van een klant op te lossen. Vanuit deze mentaliteit groeien ze hard als organisatie en dragen ze continu bij aan de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening.

Onze partner is de grootste importeur/distributeur van HUAWEI-omvormers en batterijsystemen in Europa. Ze werken samen met projectontwikkelaars, bouwbedrijven, EPC’s en channel partners. Als projectleider ben je een belangrijke speler binnen het team en zet je met hen de volgende stappen in de energietransitie!

Wat ga je doen?

Als projectleider C&I ben je spin in het web voor de belangrijkste C&I (commerciële & industriële) batterij projecten van onze partner. Het is jouw rol om er voor te zorgen dat projecten kordaat en pragmatisch opgepakt worden en succesvol zijn in uitvoering en resultaat. Je ontzorgt sales, technische engineers, klanten en service en support door alle vragen en uitdagingen binnen een project naar je toe te trekken, te ordenen en te managen. Deel van jouw rol is om de specialisten (sales, techniek, support etc.) gestructureerd en zo efficiënt mogelijk in te zetten. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het projectmatig succesvol laten verlopen van C&I (batterij) projecten. Je bent hierin niet verantwoordelijk voor sales of techniek, maar je zorgt er wel voor dat alle informatie tijdig en correct samenkomt waardoor projecten succesvol zijn.

Je hoofdtaken bestaan uit:

▪Je bent het aanspreekpunt voor alle stakeholders binnen een project.
▪Jij bent de schakel die ervoor zorgt dat er steeds voortgang is en alle resources (o.a. kennis en tijd van collega’s) zo efficiënt mogelijk worden ingezet.
▪Je belangrijkste rol is het managen van alle informatiestromen, structureren van vragen en uitdagingen en ervoor zorgen dat er antwoorden komen.
▪Je maakt per project een praktisch plan en zorgt voor voortgang.
▪Je werkt zelfstandig en pakt je rol binnen de organisatie.
▪Je ontzorgt klanten en collega’s.
▪Je maakt jezelf actief eigenaar van de uitdagingen en vragen die er liggen binnen de C&I projecten en zorgt er voor dat problemen efficiënt worden opgelost.
▪Je zorgt dat stakeholders geïnformeerd zijn en verder kunnen.
▪Je zorgt op pragmatische wijze voor het delen en toegankelijk maken van kennis en antwoorden op veel gestelde vragen.
▪Als het lastig wordt zet je juist dat stapje extra. Door jouw inzet lopen alle projecten gesmeerd en wordt het mogelijk om aanzienlijk meer klanten te bedienen.
▪Je kan snel schakelen bij veranderende omstandigheden, maar laat je niet leiden door de waan van de dag.
▪Je weet op een prettige manier ervoor te zorgen dat anderen hun projectbijdrage leveren.
▪Je ontwikkelt zoveel mogelijk product- en technische kennis waardoor je een deel van de vragen vanuit kennis steeds vaker zelf kan beantwoorden.

Wat biedt onze partner?

Een hecht team waar hard gewerkt wordt met collega’s die denken in oplossingen. Ze maken geen problemen, ze pakken ze aan. Regelmatig zitten ze samen in de tuin en wordt er een biertje gedronken.

Verder bieden ze
▪Een inspirerende en snelgroeiende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.
▪Een dienstverband van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling, voor (32-)40 uur per week.
▪Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden ze je een goed salaris en 8% vakantietoeslag.
▪Laptop en telefoon van de zaak.
▪30 vakantiedagen. 

Interested ?

Please apply using the form below and enclose your resumée.

    APPLY

         Upload your CV – only .pdf format and no larger than 25mb