Senior Projectleider

Onze klant is een coöperatie voor duurzame energie. Hun doel is het gebruik van duurzame energie, zoals zon en wind in Zeeland te bevorderen en daarmee bij te dragen aan een leefbare omgeving. Ook richten ze zich op besparing. Daarnaast zoeken ze naar innovatieve mogelijkheden, zoals nieuwe energievormen en slimme samenwerkingsverbanden en zijn ze actief in het publieke debat.

Zo werken ze aan projecten om een woonwijk te verduurzamen. Ook ondersteunen ze dorpscoöperaties bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld een zonnepark waar dorpsgenoten eigenaar van kunnen worden. En volgen ze de ontwikkelingen van energieopslag en waterstofturbines op de voet. Tot slot zijn ze natuurlijk ook als ontwikkelaar van windparken nog volop actief.

Hiervoor werken ze samen met diverse partijen. Want alleen gezamenlijk zijn ze in staat de energietransitie te versnellen en te zorgen voor maatschappelijke verduurzaming. Met ruim 3.200 leden zijn ze de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een van de grootste energiecoöperaties van Nederland.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Senior Projectleider (32-36 uur).

Profiel

Als Senior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van projecten, met de bijbehorende projectorganisatie. Daarbij adviseer je over in te schakelen interne en externe partijen en stel je een projectplan op. Vaak zijn het bestaande projecten, maar je genereert zelf ook nieuwe. Naast wind en zon heeft natuurlijk ook andere duurzame energie je volle aandacht.

Je overziet alles met oog voor kwaliteit en effectiviteit en je voelt je vanaf het begin van een project tot en met de afronding verantwoordelijk voor de voortgang. Je rapporteert hierover aan de programmamanager.

Wat breng jij mee?

▪Je beschikt over WO/HBO+ werk- en denkniveau
▪Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschikt over een stevige technische achtergrond
▪Natuurlijk heb je sterke affiniteit met energietransitie: duurzaamheid zit in je genen.
▪Je weet welke marktontwikkelingen er spelen en je past de prioriteiten van de werkzaamheden hierop aan
▪Je kunt goed luisteren, hebt een open mind, bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met verschillende partijen
▪Je hebt een hoge mate van pro-activiteit en zelfstandigheid bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe businesscases
▪Je bent kritisch en beschikt daarnaast over een goede dosis zakelijk en analytisch inzicht om de haalbaarheid van projecten in te schatten
▪Je bent energiek, beschikt over de nodige creativiteit en denkt in kansen
▪Je bent een sparringpartner voor je collega’s

Het aanbod

Ze bieden een unieke positie in een ondernemende, dynamische omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt nauw samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld. De lijnen zijn kort en iedereen is aanspreekbaar. Ze stimuleren creativiteit, flexibiliteit en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het salaris dat ze aanbieden ligt tussen €4.020 en €6.400 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur), afhankelijk van je ervaring en expertise. Bovendien bieden zij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, zowel vanuit het kantoor in Vlissingen, als vanuit onze grootste Windpark als vanuit het kantoor in de regio Utrecht. Dit geeft je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team en niet gebonden te zijn aan één vaste locatie.

Interested ?

Please apply using the form below and enclose your resumée.

    APPLY

         Upload your CV – only .pdf format and no larger than 25mb